Over ons

Brussels Airport is met 22 miljoen passagiers; 495.000 ton cargo; 238 connections en een directe en indirecte tewerkstelling voor 60.000 mensen is één van de grootste airports van Europa.

Om in te spelen op de significante groei opportuniteiten enerzijds en om België toe te laten zijn leidende internationale rol te blijven spelen werd door Brussels Airport, als belangrijke motor van economische groei en welvaart, de “Strategic Vision 2040” ontwikkeld.

Deze ambitieuze strategische visie, inclusief een verdubbeling van de luchthaven gerelateerde tewerkstelling, wordt ondersteund door een lange termijn „Strategic Development Plan“ met initiatieven en projecten in een 6-tal domeinen: airside, landside, cargo, terminal, compliance & services en people & digital.

In evenwicht met voldoende aandacht voor duurzaamheid ligt de focus van deze projecten op het realiseren van de directe en afgeleide groei en het verbeteren van de customer intimacy en experience, de service en bereikbaarheid.

In deze context wenst de Brussels Airport Company op korte termijn over te gaan tot de rekrutering van Domain Managers – Strategic Development